welkom samenwerking tijdmachine daarom profiel links contact

Profiel

Wie is VVFM?

Ik ben een gedreven professional, ondernemer en adviseur met veel ervaring op het gebied van management, financiën en organisatie. Ik kijk niet alleen naar de cijfers maar bestudeer ook de samenhang van en de wereld achter de cijfers.
Ik heb een open karakter en een niet aflatende positieve, kritische instelling en ben iemand die resultaatgericht en pragmatisch is, werkt en denkt in oplossingen. Ik ben in staat een brug te slaan tussen het management en de rest van de organisatie. Leidinggeven doe ik als een ‘people manager’ waarbij duidelijkheid van belang is. Daarnaast beschik ik over goede automatiseringskennis en ik gebruik deze om structuur aan te brengen in procedures en werkprocessen en deze verder te stroomlijnen, gebruik makend van aanwezige, nog te ontwikkelen of aan te schaffen software. Ook ben ik in staat om in politiek lastige organisaties de juiste weg te vinden en gestelde doelstellingen te behalen.

Kortom, ingrediënten die een goede basis zijn voor kwalitatief hoogwaardige ondersteuning die toegesneden is op vele financiële- en managementvragen vanuit uw organisatie.
Download CV


robertvanveen@vvfm.nl Volg mij op Linked In Volg mij op Twitter